top of page
Diamond Ring_edited.png

Passie voor juwelen

 

Fabrigold vloeit voort uit een vier generaties lange traditie van juwelenfabrikatie, gespecialiseerd in 18kt goudenjuwelen en diamant, parels en edelstenen. 

We brengen u zowel jaarlijks een juwelencollectie als puur maatwerk. Daarnaast importeert Fabrigold exquise collecties uit het buitenland. Vooral uit landen als Spanje, Duitsland en Italië.

 

Diamond ring

Professioneel team

 

Zowel machinewerk als puur artisanaal handwerk zijn ons professioneel team genegen. Wij zetten dagelijks echte vakmensen aan het werk: van ontwerper, over goudsmid, gemologe, edelsteenzetter, handgraveur, parelrijgster, polisseuse, …  Samen met al deze gedreven mensen zetten wij ons in om voor u het juweel van uw dromen te fabriceren.

We besteden in het belang van een lage prijs ook werk uit aan fabrieken in lageloonlanden als India, Thailand, Hong Kong en China. Natuurlijk worden nog veel juwelen bij ons gemaakt.

 

 

 

Maatwerk

 

Kom naar ons met een eigen ontwerp, foto of tekening. Wij maken het juweel van uw dromen. Volledig volgens uw persoonlijke wens. In 18kt goud met diamant en/of uw oud goud. Wij houden van een uitdaging.

 

 

 

bottom of page